Manden bag

Manden bag VHA-Trim er Peter Rasmussen, der er årgang 1965. Han kom i lære hos KE Automobiler i Svendborg i 1980, og da læretiden fire år senere var overstået, fortsatte han frem til 1987 som automekaniker i samme firma. Herefter fulgte tre år som automekaniker hos Citroën Svendborg, inden han drog til Frankrig, hvor han i 1991 og 1992 var automekaniker hos Garage de la Gare i den sydfranske by Perpignan. Da han kom hjem, slog han sig ned som selvstændig med VHA-Trim.

Motorsport har altid fyldt meget i Peter Rasmussens liv, og han har som enten teamchef og chefmekaniker stået bag danske kørere og teams succes i såvel ind- som udland. Her har han bl.a. været teamchef for Team Essex på Le Mans.

Men Peter Rasmussen kan også selv godt køre stærkt. I teenageårene kørte han motocross, hvor det blev til tre fynske mesterskaber og en sølvmedalje i DM, inden han skiftede til rallysporten. Her er det også blevet til medaljer – en af sølv og en af bronze – inden han i midten af halvfemserne koncentrerede sig om banesporten, hvor han i 1999 blev Danmarksmester i gruppe N National. Sin store tekniske indsigt har Peter Rasmussen anvendt i sin funktion som teknisk chef for Danish Touringcar Championship i perioden fra 1999 til 2011.